Småbarnsvømming 2 – 6 år


Smabarnssvomming-Hjemmeside

Vi starter nye kurs flere ganger i halvåret.

Småbarnsvømming er en flott aktivitet. Gjennom lek og øvelser utvikles vannglede, trygghet og trivsel. Vanntilvenning og utvikling av basisferdigheter, gir et godt grunnlag for selvberging og senere svømmeopplæring. Aktivitet i vann stimulerer også generell motorisk utvikling. Barnet deltar i vannet sammen med en voksen.

Hvert kurs er 7 ganger av 30 min, en gang pr uke.

Mini (3-4 år):

På småbarnsvømming Mini motiverer vi barna til å utfolde seg i vannet gjennom lek, sang og fantasi. Mini er for barn i alderen 3-4 år og passer både for barn som har vært på babysvømming og for barn som ikke har gått tidligere kurs.

Vanntilvenning (4-6 år):

Vanntilvenning er for barn i alderen 4-6 år. Passer for barn som har lite erfaring i vann og som ikke liker å får vann i ansiktet. Fokus på leik for å skap trygghet og glede i vann. Vi oppdager hva vannet gjør med oss, øver på å få vann i ansiktet og dykker hodet under vann.

Dykke, flyte og gli (4-6 år):

Flyte og gli passer for barn som allerede har opparbeidet noe trygghet i vann og som er trygg på å få vann i ansiktet. Barnet skal bli fortrolig med vann og gjennom leik og moro opparbeide basisferdigheter for senere svømmeopplæring. Fokus på ferdighetene å dykke, flyte og gli i vannet.

 

Pris 1 400,- for barnet og en voksen, 7 ganger.

Dersom sykdom eller annet gjør at dere går glipp av en kursdag, kan tapt kursdag erstattes med egenaktivitet i svømmehallen en annen dag i løpet av kursperioden.

Ring 32 78 08 11 for påmelding eller mer info

Webløsningen er utviklet av Tomas Ruud | Sideadministrasjon